content image
content image- 1488798132

Wie zijn wij

Beautysalon Esther werkt in een klein team van drie schoonheidsspecialistes. We zijn in 1996 begonnen in De Lier, waar we 18 jaar met plezier onze klanten hebben mogen ontvangen in een salon in de sportschool van Rob's Health Centre. In 2014 zijn we verhuisd naar Honselersdijk, waar we een mooi pand vonden dat we helemaal in onze sfeer en stijl konden inrichten.

Omdat we goede verzorging van het uiterlijk minstens zo belangrijk vinden als de innerlijke balans, proberen we ervoor te zorgen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen en ontspannen en tevreden onze salon weer verlaten. We bieden kwaliteit, service en net dat beetje meer persoonlijke aandacht. Wij doen ons werk met passie en plezier en dat laten we voelen.


Doordat wij het belangrijk vinden om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en technieken volgen wij regelmatig cursussen. Ook hierin volgen we ons hart en voegen alleen behandelingen en producten aan ons aanbod toe, waar we echt in geloven en achter staan. Zo kunnen we onze klanten een complete, oprechte beleving geven en houden we passie en plezier in ons werk, iedere dag weer.

Maak kennis

content image

Esther Rombout

Ik ben de eigenaresse van Beautysalon Esther. Naast alle andere behandelingen, verzorg ik ook de pedicurebehandelingen en de sportmassages. Mijn specialisatie is oa. "Massage bij Kanker" wat een bijzondere en mooie aanvulling is op het werk wat ik doe. Mijn vak als schoonheidsspecialiste zie ik heel breed en geef ook graag aandacht aan het innerlijk, want rust, balans en ontspanning kunnen zorgen voor pure schoonheid, van binnenuit.

content image

Ellen Warbout

Mijn naam is Ellen Warbout, ik ben al meer dan 30 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en geniet nog elke dag van mijn werk. Het blijft interessant om te zien wat een behandeling bij iemand doet. Mijn streven is om al mijn klanten met een behandeling op maat, met een goed advies, Maar ook ontspannen en tevreden naar huis te laten gaan. Graag tot ziens bij Beautysalon Esther.

content image

Isabeau Vrolijk

Mijn naam is Isabeau Vrolijk. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Beautysalon Esther. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook Medisch pedicure. Ik vind de persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk, op deze manier probeer ik de klant thuis te laten voelen en de behandeling ondergaat die hij of zij nodig heeft. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als de klant stralend met een grote glimlach weer de deur uit gaat. Graag tot ziens bij Beautysalon Esther.