Beautysalon Esther werkt in een klein team van twee schoonheidsspecialistes en een medisch pedicure. Ik ben in 1996 begonnen in De Lier, na 18 jaar zijn we met de salon verhuisd naar Honselersdijk en sinds 1 juni 2021 zijn wij met de salon verhuisd naar Naaldwijk, waar we onder 1 dak werken met Alegria body care.

Omdat we goede verzorging van het uiterlijk minstens zo belangrijk vinden als de innerlijke balans, proberen we ervoor te zorgen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen en ontspannen en tevreden onze salon weer verlaten. We bieden kwaliteit, service en net dat beetje meer persoonlijke aandacht. Wij doen ons werk met passie en plezier en dat laten we voelen.


Doordat wij het belangrijk vinden om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en technieken volgen wij regelmatig cursussen. Ook hierin volgen we ons hart en voegen alleen behandelingen en producten aan ons aanbod toe, waar we echt in geloven en achter staan. Zo kunnen we onze klanten een complete, oprechte beleving geven en houden we passie en plezier in ons werk, iedere dag weer.

Maak kennis

Esther van Driel

Ik ben de eigenaresse van Beautysalon Esther. Mijn drive iedere dag is, om met de juiste behandelingen en advies een huid weer gezond te krijgen, zodat iemand weer kan stralen. Mijn specialisaties zijn acne en huidverbeterende bindweefselmassage, wat een mooie aanvulling is op het werk wat ik doe. Mijn vak als schoonheidsspecialiste zie ik heel breed en geef ook graag aandacht aan het innerlijk, want rust, goede voeding en ontspanning zorgen voor pure schoonheid van binnenuit.

Danielle van Domburg

Jullie herkennen mij misschien nog als oud stagiaire, maar inmiddels ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik werk als freelancer en doe op deze manier veel ervaring op. Mijn passie is huidverbetering en in combinatie met mijn specialisatie acne en bindweefselmassge vind ik het echt een uitdaging om samen naar een mooi resultaat toe te werken. Daarnaast ben ik graag een luisterend oor en zorg ik dat mijn klant ontspannen de deur uit gaat. Maak een afspraak en laten we dan samen aan de slag gaan!

Mariska Veldman

Op de maandag ben ik werkzaam bij BeautySalon Esther als (medisch) pedicure en kunt u bij mij terecht voor alle problemen aan uw voeten,ook als u een medische indicatie heeft. Het geeft mij elke dag weer voldoening als een klant op wolken en zonder pijn de praktijk verlaat.  Nieuwsgierig....kom eens langs voor een kennismakingsbehandeling!