Pedicure/Medisch 

 
Pedicure / Medisch

Tijdens deze behandeling worden de nagels geknipt en gemodelleerd. Eventuele likdoorns en ingegroeide nagels worden behandeld en overtollig eelt wordt verwijderd. Ter afsluiting worden de voeten verzorgd met een verfrissende crème. In de praktijk wordt gewerkt met de moderne nattechniek.

De medisch pedicure is elke dinsdag bij ons in de salon aanwezig. Zij houdt zich oa. ook bezig met de specialistische behandeling van de voet ten gevolge van ziekte, zoals diabetis, reuma, kanker. Je kunt bij haar ook terecht voor het plaatsen van een nagelbeugel of het aanmeten van een orthese. Uiteraard hoef je niet in deze risicogroep te vallen, om een afspraak te kunnen maken.

Nazorg van nagel- of huidaandoening

Likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelinfecties hebben een nazorg nodig van soms meerdere malen. Zonder nazorg zal u niet direct van het probleem verlost zijn. Daarom is het zo belangrijk om even een kort bezoek te brengen zodat wij met alle zorg uw probleem kunnen oplossen.

Deze behandeling is uit te breiden met de volgende modules:
  • Voetmassage inclusief deel van het onderbeen
  • Lakken van de nagels
Wellfeet treatment

Pure verwennerij voor uw voeten. De huid van uw voeten ondergaat een scrubbehandeling, gevolgd door een voetmassage. De Wellfeet treatment kan ook in combinatie met een pedicure behandeling.