content image- 1488798132

Massages

Lichaams/sportmassage

De massage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbeteren de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De rustgevende en herstelbevorderende massage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.


Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd. In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandel indicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.


Bellabacci Cuppingmassage

Door de Bellabaci massage is een gemoderniseerde en een vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. De massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid.

De cuppingmassage kan ingezet worden voor verschillende doeleinden

Lichaam: De cuppingmassage zorgt voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het ontspant en verjongt het lichaam. Cuppingmassage wordt echter ook veelvuldig ingezet vanwege haar therapeutische werking bij o.a. pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, cellulitis, hoofdpijn en striae.

Gezicht: Cuppingmassage is ook zeer effectief bij gebruik op het gezicht. De speciale Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblastcellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Hoe voelt Bellabaci cuppingmassage?
Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan tijdelijk rood worden door de stimulatie. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn.

De voordelen op een rij:

 • Heft blokkades op, waardoor spierspanning verbetert
 • Verstevigt het vatenstelsel
 • Maakt verklevingen los (cellulite)
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Verwijdert Toxines (gifstoffen) door het lymfestelsel
 • Verbetert de opname van werkstoffen
 • Versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Toniseert de mimische spieren
 • Reinigt de poriën en toniseert de huid (strakkere contouren)
 • Verstevigt de huid
 • Verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
Lymphe drainage

Door dit type massage kun je de lymfestroom beïnvloeden, wat een zeer gunstige werking heeft op het hele lichaam. Afvalstoffen worden sneller verwijderd, het afweersysteem tegen infectieziekten wordt verbeterd en natuurlijk vooral in die gevallen waar oedeemvorming optreedt (bijvoorbeeld onder de ogen), is dit een uitstekende massage. Met name de littekens zijn goed te behandelen. Bovendien werkt deze massage zeer ontspannend, dus bij uitstek geschikt voor mensen met een drukke baan of een gestrest leven. Al verschillende cliënten vragen om een lymfedrainage in plaats van een gewone massage, omdat die zo ontspannend is. Probeert u het ook eens.