content image
content image- 1488798132

Manicure & Pedicure

Manicure

Tijdens deze behandeling worden de nagels ontvet en in model gevijld. De nagelplaat wordt gepolijst zodat deze glad wordt en gaat glanzen. Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd door deze terug te duwen en te voeden. De handen ondergaan een zachte scrubbehandeling waarna een verzorgende handcréme wordt aangebracht met een handmassage. Afsluitend een blanke lak op de nagels.

Deze behandeling is uit te breiden met de volgende modules:
  • Paraffine handpakking: de werking van paraffine dringt diep in de huid van uw handen en zorgt ervoor dat uw handen weer heerlijk zacht  worden. De paraffine stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastisch en werkt verzachtend.
  • Hand & onderarmmassage
  • Lakken van de nagels
    Nu ook mogelijk met gellak. Dit zorgt voor perfect gelakte nagels 3 weken lang.
Pedicure

Tijdens deze behandeling worden de nagels geknipt en gemodelleerd. Eventuele likdoorns en ingegroeide nagels worden behandeld en overtollig eelt wordt verwijderd. Ter afsluiting worden de voeten verzorgd met een verfrissende crème. In de praktijk wordt gewerkt met de moderne nattechniek.

Nazorg van nagel- of huidaandoening

Likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelinfecties hebben een nazorg nodig van soms meerdere malen. Zonder nazorg zal u niet direct van het probleem verlost zijn. Daarom is het zo belangrijk om even een kort bezoek te brengen zodat wij met alle zorg uw probleem kunnen oplossen.

Deze behandeling is uit te breiden met de volgende modules:
  • Voetmassage inclusief deel van het onderbeen
  • Lakken van de nagels
Wellfeet treatment

Pure verwennerij voor uw voeten. De huid van uw voeten ondergaat een scrubbehandeling, gevolgd door een voetmassage. Hierna wordt een verfrissend en hydraterend voetmasker aangebracht. De Wellfeet treatment kan ook in combinatie met een pedicure behandeling.