content image- 1488798132

Bruidsarrangement

Op jouw mooiste dag, wil je geen zorgen hebben over je make-up of je huid. Dat moet gewoon perfect zijn! Begin daarom op tijd met het inplannen van je proef en bruidsmake-up en de behandelingen voor een stralende gezonde huid.

Bij de eerste afspraak nemen we extra de tijd om je wensen door te spreken voor je make-up, doen we een intakegesprek met huidanalyse, om te kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en welke producten hier het beste bij passen om ook thuis aan de slag te gaan om je huid in conditie te brengen, zodat je kan stralen op jullie trouwdag.

Waarom adviseren wij ook een behandeling voor je huid?


Een huid die gezond is, goed gehydrateerd is en niet droog aanvoelt, is een betere basis voor je make-up. Je make-up komt meer tot zijn recht en blijft beter zitten gedurende de dag. Een huid die in balans is, heeft meer glans en straalt meer, zeker met een mooie make-up!

Wat adviseren wij?


Wij adviseren om 2 behandelingen in te plannen. De 1e behandeling 6 weken voor je trouwdag, de 2e behandeling een week voor je trouwdag. Tijdens deze behandelingen worden ook je wenkbrauwen gemodelleerd en bieden wij 2 dagen voor je trouwdag gratis aan om ze nog even bij te werken als dat nodig is.
Plan je bruidsmake-up ook tijdig in om te voorkomen dat je dag en planning verloopt zoals jij wilt. De bruids make-up doen wij niet op locatie, maar in de salon. Dit omdat onze make-up display te uitgebreid en te groot is om te vervoeren en wij in de salon op de juiste hoogte, met goed licht jouw make-up het beste kunnen aanbrengen.

Stralen voor 2….vergeet je aanstaande bruidegom niet! Wij bieden ook speciale behandelingen aan voor de mannenhuid. De power dynamic behandeling!
 

De prijs van een bruidsarrangement is in overleg. Aangepast op het huidtype en de wensen van de klant.